søndag den 3. februar 2008

Hvordan arrangerer man musikken til sit bryllup

Musikken kan være altafgørende for, om en bryllupsfest bliver vellykket.

Uanset om I vælger at bruge levende musik eller en CD afspiller, er det vigtigt at tage stilling til, hvilken musiktype der skal spilles. Selvom I begge er vilde med hård rock, er det jo ikke sikkert, at det er lige netop den type musik, der passer bedst til et bryllup.

Brudeparret bør tænke ligeså meget på gæsterne, som på sig selv, da det kan ødelægge hele stemningen, hvis kun en lille del bryder sig om den valgte musik. Gennemgå derfor gæstelisten, for at se hvad flertallet umiddelbart synes at kunne lide. Ønsker I at bruge professionelle musikere, er det en god ide at være i god tid. Mange populære musikere er booket op til et år ud i fremtiden.

Kontakt evt. et bookingbureau, som kan rådige om genre, pris og varighed og fortæl om Jeres ønsker omkring musikken, så finder de helt sikkert også en, der passer til Jer. Det er oftest meget bedre end at blive anbefalet musik af velmenende venner og naboer. Er økonomien ikke til levende musik, kan det klares med en CD afspiller.

Man skal dog i forvejen finde en ansvarlig for stop og start af CD afspilleren, så det ikke bliver brud eller brudgom, som må rejse sig efter det. Husk masser af god blandet popmusik, der skal være rigeligt at vælge imellem hvis der skal spilles musik i 6-8 timer.

Støt os ved at klikke på vores sponsorer og annoncer

Ingen kommentarer: